Fördelen med Mex abonnemang – maximera anknytningen

Dom flesta vet att det är viktigt att ha rätt abonnemang och rätt tjänster. Genom att välja till MEX-tjänsten på ditt mobilabonnemang och ha Easy Telefoni som din växelleverantör turboladdar du både mobilen och din anknytning i växeln!

Vad gör MEX?

MEX* står för Mobile Extension och är en tjänst som operatören aktiverar hos sig. Tjänsten gör det möjligt att bundla ihop fastnätsnumnret och mobilnumret. För oss på Easy Telefoni innebär det att vi får fria händer att bestämma hur samtalen ska styras dvs när samtalet ska styras mot mobilen, den fasta telefonen eller din Softphone.

Så använder jag MEX-tjänsten

Mitt mobilnummer har jag delat ut till min familj och mina vänner. Mitt fastnätsnummer används huvudsakligen av mina kollegor, partners och kunder. Jag älskar att kunna skräddarsy hur jag vill att det ska ringa och vilket nummer jag vill visa när jag ringer. Vardagar 07-17 visar jag mitt 010-nummer och övrig tid visas mitt mobilnummer, detta har jag själv ställt in i växeln och mobil mex möjliggör detta. Supersmart!

När någon ringer mitt mobilnummer eller mitt fastnätsnummer kommer det alltid först att ringa på min Softphone, om den är igång. Ifall min Softphone är avstängd eller om det har ringt mer än 10 sekunder då samtalet vidare till mobilen. Vad är detta bra för? Jo, för att här bestämmer JAG hur jag vill att det ska ringa beroende på vilket nummer man ringer.

När jag ställer in hänvisningen möte eller upptagen har jag valt att vara nåbar på mitt mobilnummer, för att kunna ta emot akuta samtal. Söker någon mig mitt fastnätsnummer ringer det inte igenom och man får höra att jag är i möte eller upptagen
Det som är så underbart med MEX är att det är upp till DIG att bestämma vilket nummer DU vill visa när du ringer och HUR det ska ringa när någon ringer dig på mobilnumret eller på ditt fastnätsnummer.

Jag glömde även att skriva att när jag ringer kunder gällande support ärenden då väljer jag att visa vårt supportnummer fiffigt va?

*MEX tjänsten skiljer sig från operatör till operatör vänligen kolla med er säljare hur er operatör hanterar MEX.

Skriven av Burhan Kesapli

Denna karismatiska herre har ett sött smeknamn med många kalorier, Bullen. Bullen har en intensiv energiförbrukning under dagen och narkolepsi efter 21.30. Drömmer om att springa långt på höga höjder.