Stora fördelar för företag med IP-växlar

Nås alltid på ditt lokala fasta nummer

En annan fördel med Easy Telefoni är att du alltid kan nås på ditt vanliga fastnätsnummer, som du har i Sverige. Befinner du dig utomlands och sitter uppkopplad mot nätet kan man ringa ditt vanliga svenska nummer och betrakta samtalet som ett inrikessamtal. Detta är något som är väldigt användbart och ekonomiskt med företag som har kontor utomlands.

Koppla på alla dina enheter

Ni kan även ha IP-växel anknytning i mobilen. Det finns inga begränsningar på vilka enheter du kan använda dig utav så länge du har tillgång till internet detta är något som IP-växel som möjliggör. Andra funktioner som gör vardagen lättare för många företag är Click to call. Genom att klicka på ett nummer i ett mail eller på en hemsida så ringer Easy Soft upp numret direkt utan att ni behöver mata in det.

Gör ändringar i realtid

Med Easy Telefoni gör du alla ändringar i företaget IP- växel i realtid. Du kan enkelt administrera företagets användare i webbgränssnittet och till exempel lägga till och ta bort användare. Detta görs via webgränssnittet så att ni kan logga in ifrån vilken dator som helst.

Ring till förmånliga priser i hela världen

Genom Easy Telefonis IP-växel kan man enkelt ringa till alla i företaget oavsett vart i världen man befinner sig. Detta nöje går att nyttja för väldigt låga priser, i vissa fall kostar det ingenting dvs. 0 kr. (Inom företaget ringer man alltid för 0 kr när du använder Easy Telefoni).

Telefon: 010-209 65 00
Support: 0774-400 600

Några av funktionerna i Easy Telefoni mobila växel är:

 • Koppla samtal Med Easy Telefonis Softphone är det super enkelt a...

  Med Easy Telefonis Softphone är det super enkelt att koppla samtal. Det räcker att ni drar det pågående samtalet och släpper det på kollegan som ni vi koppla till. Ni ser även om era kollegor är upptagna i samtal eller inte innan ni kopplar samtalet.

 • Ta med dig din telefon överallt Vår softphone är anpassad för dagens verksamheter....

  Vår softphone är anpassad för dagens verksamheter. Oavsett om du jobbar hemma, utomlands eller på kontoret så kommer ni att ha full koll på era kollegor och växeln genom vår mobilapp och softphone.

 • Integrationer Vi har öppna API:er vilket innebär ni kan integrer...

  Vi har öppna API:er vilket innebär ni kan integrera ert CRM-, kundvårdssystem eller faktura system mot Easy Telefoni. Vi har redan integrationer mot de populära systemen som tex Outlook, Office 365 mfl.

 • Svarsgrupper I Easy Telefoni så finns det olika typer av svarsg...

  I Easy Telefoni så finns det olika typer av svarsgrupper. För de som har många inkommande samtal där man behöver fler verktyg för att hantera samtalen till de kunder som inte har lika stor belastning men ska kunna svara snabbt och effektivt. Vi har möjligheten att sätta upp egendefinierade kö-meddelanden med kö-musik och automatisk återuppringning för de kunder som inte har möjligheten att vänta kvar i kön. Vi kan definiera ring slingor efter kunskap eller så kan ni ha en förutbestämd slinga och det går att distribuera samtalen efter den personen som har varit ledig längst. Våra svarsgrupper täcker behoven från de största bolagen med väldigt hög belastning till det mindre bolaget som ska hantera inkommande samtalen på ett professionellt sätt

 • Nummervisning Ni väljer själva vilket nummer som ni ska visa utå...

  Ni väljer själva vilket nummer som ni ska visa utåt. Ni kan visa ert Växelnummer, Supportnummer, Direktnummer eller Mobilnummer, detta bestämmer ni själva. Vi kan även lägga in så ni alltid visar ut ert mobilnummer från mobilen, ringer ni ifrån er softphone eller fastatelefon så visar ni ut ert direktnummer. Det går även att schemalägga nummervisningen så att ni visar ut önskat nummer efter ett visst klockslag.

Ett axplock av våra kunder


Vill du veta mer om vår smarta Ip-växels funktioner?

Då är du varmt välkommen att boka en demonstration direkt på webben. Lämna din e-postadress så återkommer vi för att hitta en tid som passar för dig.