Jobba vart du vill

Att kunna jobba vart man vill är betydlig lättare idag än vad det var för bara 5 år sedan. Det finns många populära program som gör det lättare att kunna kommunicera med kollegor oavsett vart du än befinner dig. Ett av de vanligaste programmen som många använder för internkommunikation är Skype for business.

Vi har nu vi släppt en uppdaterad version av vår Softphone där ni kommer ha möjligheten till gruppchatt. Easy Telefoni blir numera navet i er kommunikation genom att erbjuda både telefonin och företagets gruppchatt i en och samma applikation och på så vis blir det ett program mindre för er att administrera.

Ett problem som inte har varit lika lätt att lösa är telefonin. Företagets telefoni är oftast bunden till arbetsplatsen och det har inte varit lika självklart eller möjligt att ha med sig telefonväxeln, när man är på resande fot.

En av de stora fördelarna med att ha telefonväxeln i molnet är att ni bestämmer hur ni ska besvara era samtal. Det är bara att koppla upp sig på hotellets wi-fi, starta er Softphone och börja ringa. Oavsett vart ni befinner er i världen så kommer era samtal kosta lika mycket som det gör hemma i Sverige.

En annan väldigt smidig funktion är att ni enkelt kan justera öppettiderna stänga/öppna upp svarsgrupper via webbgränssnittet. Självklart kan ni utföra allt detta via er dator, surfplatta eller mobil.

Skriven av Burhan Kesapli

Denna karismatiska herre har ett sött smeknamn med många kalorier, Bullen. Bullen har en intensiv energiförbrukning under dagen och narkolepsi efter 21.30. Drömmer om att springa långt på höga höjder.