Vill du bli återförsäljare?

Våra molnbaserade växellösningar ger dina företagskunder en förstklassig, användarvänlig, smart och alltid uppdaterad växel. Kontakta oss om du vill veta mer, eller funderar på att bli återförsäljare.

Vad vi söker
hos en återförsäljare:

Ni arbetar med att sälja IT & Telekom relaterade produkter och tjänster. Ni har en förståelse för hur växelmarknaden- och hur det olika växelsystemen fungerar. Ni är snabba med att ta till er de förändringarna som sker i marknaden. Ni har viljan att jobba och utvecklas tillsammans med era partners och kunder. Ni är bra på att driva försäljning och har befintlig kundstock.

Vad vi erbjuder
våra återförsäljare:

Som återförsäljare får du tillgång till en komplett produktportfölj med alla operatörstjänster, vår IP-växel samt drift och service. Du får våra sälj och produktutbildningar samt sambesök och offerering. Du får tillgång till en smart offertmall och kalkylverktyg, våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du får även tillgång till en förstklassig support och driftsättning, all hårdvara inom växel och telekom. I vår partnerweb finner ni allt dokumentation som rör växeln samt säljmaterial och vår kunskapsportal.