Ny funktionalitet i Easy Telefoni

Natten mot den 19 september kommer Easy Telefoni att påbörja en uppgradering som innebär nya funktioner och en förbättrad upplevelse i softphone och mobilapplikationen.

Easy Telefoni MiTeam lanseras i en enkel version baserad på det kompletta verktyget. Utvalda funktioner vid lanseringen är gruppchatt, dokumentdelning och “Att-göra”-listor.

Övriga funktioner som medföljer finns i nuläget med begränsad kapacitet och utan support.

Ny funktionalitet i chatten är att man nu kan skapa gruppchattar. Det går även bra att bjuda in nya deltagare till redan befintliga gruppchattar. Detta fungerar både i softphone och i mobilappen.

Chatten har inbyggd historik vilket innebär att chattar loggas i upp emot en månad.

Är sökt person inte tillgänglig när meddelande sänds så nås personen vid nästkommande inloggning.

I mobilen så kan meddelande pushas till berörd person.

Oavsett om två eller flera personer deltar i chatten kan dokument delas. Dessa kan exempelvis användas vid presentationer (ej att förväxlas med skärmdelning).

Naturligtvis kan dokumentdelning användas i kombination av andra funktioner så som telefonkonferenser som sedan tidigare finns som funktion i växeln.

Under det kommande året kommer Easy Telefoni utveckla och paketera MiTeam-funktionen genom att addera ytterligare tjänster. Det blir då en anpassad prissättning för en enkel och en mer avancerad version med bland annat videochatt och skärmdelning.

 

Skriven av Burhan Kesapli

Denna karismatiska herre har ett sött smeknamn med många kalorier, Bullen. Bullen har en intensiv energiförbrukning under dagen och narkolepsi efter 21.30. Drömmer om att springa långt på höga höjder.