Mobil växel
-för ett mobilt arbetsliv

Varför Easys
mobila växel?

Fördelen med mobil växel från Easy är att du och dina kollegor alltid kan kommunicera ut era fastnätsnummer. Oavsett om någon ringer på ert fastnätsnummer eller ert mobilnummer så ser dina kollegor att ni är i samtal. Ni kan även ta emot SMS på ert fastnätsnummer. Fördelen med mobil växel är att det finns en app som ger er fullfjädrad företagsväxel med full funktionalitet när ni är på språng.

En framtidssäker, flexibel växel

Skulle era behov ändras under resans gång så kan ni enkelt lägga till Easy Soft (softphone) eller Easy Fast och ändra er mobila växel till den lösning som passar er i dagsläget. Med Easy Soft får ni fantastisk ljudkvalité när ni ringer via er dator, något som receptionisterna uppskattar. Mobil växel tillsammans med Easy Soft är en vinnande kombination. Möjligheterna i en mobil växel från Easy Telefoni är stora.

Marknadens mest kompetenta mobila växel

IP-telefoni för företag erbjuder mycket mer funktionalitet än en vanlig traditionell växel. Mobil växel från Easy skiljer sig också från de flesta telefonväxlarna på marknaden och erbjuder mycket mer funktionalitet och smarta tillval än andra outsourcade telefonväxlar som Telia Touchpoint, Telenor One och Tele2´s Allround.

Telefon: 010-209 65 00
Support: 0774-400 600

Nio steg för ett enklare växelbyte

I guiden lär du dig:
• Tre goda tips inför installation och leverans
• För- och nackdelar med operatörsbundna växlar
• Bara mobil? Softphone eller bordstelefon?
Utöver det, innehåller guiden ytterligare tre smarta tips för att underlätta ditt växelbyte.

Vem vänder sig guiden till?
Funderar ni att byta till- eller från en mobil växel? Guiden vänder sig både till vana köpare och till dig som inte har gjort ett byte av telefonväxel förut. Den passar bra som underlag för ett ett planeringsmöte.

Några av funktionerna i Easy Telefoni mobila växel är:

 • Koppla samtal Med mobilappen kommer kunna se om era kollegor är ...

  Med mobilappen kommer kunna se om era kollegor är upptagna i samtal eller inte innan ni kopplar samtalet. Ni kan koppla samtalet direkt till en extern part eller kollega, ni kan även ringa upp personen ni ska koppla till för att informera om samtalet innan ni kopplar. Vår app är anpassad för iPhone och Android

 • Hänvisning och linjestatus i realtid Se dina kollegors hänvisning och linjestatus i rea...

  Se dina kollegors hänvisning och linjestatus i realtid. Med hjälp av det grafiska hänvisningssystemet kan ni se om era kollegor är tillgängliga, i möte eller pratar i telefon etc. På så vis så ser ni snabbt och enkelt vilka som kan ta emot samtal eller

 • Nummervisning Ni väljer själva vilket nummer som ni ska visa utå...

  Ni väljer själva vilket nummer som ni ska visa utåt. Ni kan visa ert Växelnummer, Supportnummer, Direktnummer eller Mobilnummer, detta bestämmer ni själva. Vi kan även lägga in så ni alltid visar ut ert mobilnummer från mobilen, ringer ni ifrån er softphone eller fastatelefon så visar ni ut ert direktnummer. Det går även att schemalägga nummervisningen så att ni visar ut önskat nummer efter ett visst klockslag.

 • Telefonkonferenser Det är väldigt enkelt att skapa telefonkonferenser...

  Det är väldigt enkelt att skapa telefonkonferenser i Easy Telefoni. I mobilappen har ni full kolla på kommande telefonkonferenser och ni kan skapa nya telefonkonferenser när ni är på språng. Bjud enkelt in externa och interna deltagare till konferensen.

 • Röstbrevlådan Administrera röstbrevlådan direkt i mobilen. Har n...

  Administrera röstbrevlådan direkt i mobilen. Har ni flera röstmeddelanden som ligger och väntar? Ni bestämmer själva vilket meddelande ni vill lyssna på och vilket ni vill radera. Detta gör ni direkt i den grafiska vyn i mobilappen.

 • Hänvisningar Det är väldigt enkelt att ändra sin hänvisning i m...

  Det är väldigt enkelt att ändra sin hänvisning i mobila växeln, ni kan ändra er hänvisning i er Softphone, mobilapp, fastatelefonen eller på webben via Mina Sidor. Detta är bra att använda när ni tex sitter på möte och inte vill bli störd, eller om ni är iväg på en tjänsteresa. Ni kan även lägga in framtida hänvisningar, detta är väldigt smidigt om ni har återkommande möten tex veckovisa avstämningar med kollegor då kan ni lägga in att varje måndag mellan 08-09 då ska jag bli hänvisad på Möte. När mötet är slut ändras din hänvisning tillbaka till Tillgänglig. Ni kan även lägga in detta på era kollegor så ingen blir störd under mötet.

 • Svarsgrupper I Mobila växeln så finns det olika typer av svarsg...

  I Mobila växeln så finns det olika typer av svarsgrupper. För de som har många inkommande samtal där man behöver fler verktyg för att hantera samtalen till de kunder som inte har lika stor belastning men ska kunna svara snabbt och effektivt. Vi har möjligheten att sätta upp egendefinierade kö-meddelanden med kö-musik och automatisk återuppringning för de kunder som inte har möjligheten att vänta kvar i kön. Vi kan definiera ring slingor efter kunskap eller så kan ni ha en förutbestämd slinga och det går att distribuera samtalen efter den personen som har varit ledig längst. Våra svarsgrupper täcker behoven från de största bolagen med väldigt hög belastning till det mindre bolaget som ska hantera inkommande samtalen på ett professionellt sätt.

 • Vidarekopplingar Ska ni iväg på semester och inte vill ha röstbrevl...

  Ska ni iväg på semester och inte vill ha röstbrevlådan full när ni är tillbaka? Ni kan snabbt och enkelt vidarekoppla er anknytning till en kollega eller till växeln med en aktivitetsstyrd hänvisning. Ni kan välja att varje gång ni har hänvisningen Semester då kopplas samtalen till växeln. Ni kan själva ändra detta ni vill.

 • Chat Chatta med en eller flera kollegor och fler deltag...

  Chatta med en eller flera kollegor och fler deltagare kan läggas till i efterhand. Chatten har inbyggdhistorik och alla chattar lagras upp till en månad, tryggt och säkert. När ni skapar en ny chatt då har ni möjligheten att skapa att göra listor och samarbeta med filerna som delat ut. Alla deltagare har tillgång till allt som delas ut.

 • Framtida hänvisningar Lägg till framtida hänvisningar på din och kollego...

  Lägg till framtida hänvisningar på din och kollegornas anknytning. Har ni möte varje måndag klockan 08.00? Du kan enkelt lägga in en framtida hänvisning som automatiskt ändrar din status till Möte.

Ett axplock av våra kunder


Vill du veta hur vår mobila telefonväxel fungerar?

Varmt välkommen att boka in en demonstration. Vi kan via ett webmöte demonstrera växeln för er och visa hur smidigt och enkelt det är att använda Easy Telefoni.