Leverans

Vi levererar en ny telefonilösning till i snitt åtta företag varje vecka. Det gör att du kan känna dig trygg i att vi har en väl fungerande leveransprocess.

Beställning steg för steg


Att byta telefonväxel upplever många som en jobbig process. Med våra erfarna projektledare, som har levererat hundratals växellösningar, får du en professionell och kvalitetssäkrad guidning genom de olika stegen. Vi kontrollerar bland annat att alla nummer följer med, att användarna får rätt produkter. Ni får även användarguider utskickade till er i god tid.

Nuläge
Alla våra samarbeten börjar med att vi sätter oss ner där vi förklarar vad som kommer hända steg för steg så ni är förberedda och med i processen. Därefter så planerar vi in ett projektmöte.

Projektmöte
När vi har projektmötet med er så går vi igenom ert samtalsflöde. Vi går igenom nummer för nummer så ni vet exakt vad som händer när ni till exempel inte kan svara, när kunderna blir placerade i kö eller ringer utanför era öppettider. Vi går även igenom alla användares nummer och skapar ett flöde som passar er på individnivå. Efter vårt samtal så skickar vi ut en visuell överblick över samtalsflödet som ni får godkänna.

Operatör
Våra projektledare kontrollerar med operatören om driftsättningsdagen kommer att ske enligt vad som är planerat. Vi säkerställer med operatören att de har fått alla era nummer. Vi säkerställer även att rätt användare har rätt fastnäts- och mobilnummer

Hårdvara och planering inför leveransdagen
Vi kontrollerar hårdvaran som ni ska få levererad till er med säljaren och ser till att den levereras i god tid innan driftsättningen. Du får också ett mail med alla våra användarguider och användaruppgifter så allt är redo inför driftsättningsdagen. Vid det här skedet är växeln redan igång och färdigprogrammerad.

Leverans
När nya telefonilösningen går igång testringer projektledaren era växelnummer för att kontrollera att alla fungerar som de ska. När vi har bekräftat att alla nummer fungerar ringer vi upp till er utsedda kontaktperson och gör en avstämning. Vi skickar också ut en leveransbekräftelse till er med alla nödvändiga uppgifter till supporten.