Se statistiken vart Ni vill med Easy Wallboard

Jag har varit på jakt efter ett verktyg som ger mig en snabb överblick över våra svarsgrupper. Jag har kollat på ett gäng olika lösningar och hittade inget som gav mig flexibiliteten att kunna se statistiken vart jag än befinner mig och oavsett enhet. De lösningar som funnits har varit knutna till ett viss antal enheter eller så har jag varit tvungen att installera ett program för att få fram statistiken.

I och med det så beslutade jag att vi på Easy Telefoni skulle utveckla ett användarvänligt och flexibelt statistikverktyg själva. Resultat blev Easy Wallboard, marknadens mest flexibla wallboard.
Med Easy Wallboard ser ni statistiken live, ni ser hur många samtal ni har i kö, hur många samtal som ni har missat, hur många agenter som är inloggade osv. Det som gör Easy Wallboard så enkelt är att ni inte behöver installera något program på era enheter.

Vi bygger den efter era önskemål, vi skickar en länk till er som ni öppnar i en valfri webbläsare och där efter ser ni allt. Det finns inga begränsningar på vart ni ska se statistiken. Ni kan se statistiken i mobilen, dator eller koppla den till TVn, det är upp till er. Easy Wallboard är ett perfekt komplement till rapportverktyget.

Det ska vara enkelt att övervaka svarsgrupperna och det är det med Easy Telefoni!

 

Relaterat inlägg

Varför ska man ha rapportverktyget?

Vad gör rapportverktyget? Easy Telefoni har ett kraftfullt rapportverktyg vars syfte är att hjälpa företag att ta vara på inkommande- och utgående samtal. Med verktyget kommer ni väldigt lätt att kunna identifiera områden som ni behöver förbättra. Vad kan man...
Läs mer

Skriven av Burhan Kesapli

Denna karismatiska herre har ett sött smeknamn med många kalorier, Bullen. Bullen har en intensiv energiförbrukning under dagen och narkolepsi efter 21.30. Drömmer om att springa långt på höga höjder.