Spara tid och energi med kortkommandon

När man jobbar med kortkommandon sparar man både tid och energi. Istället för att öppna upp din softphone och navigera till svarsknappen så räcker det med en enkel knapptryckning för att utföra det ni vill.

Fördelen att jobba med Easy Soft är att ni kan hantera inkommande- och utgående samtal snabbt och enkelt med tangentbordskommandon. Med ett simpelt kortkommando kan ni ringa ut, svara på ett inkommande samtal, lägga på luren, starta en chatt med en kollega, skicka sms och naturligtvis koppla samtal.

En annan väldigt smart funktion är att ni kan ringa önskat nummer med ett  enda knapptryck. När ni tex surfar på hitta.se, Eniro eller om ni är i ert kundvårdssystem. Ni markerar det nummer ni vill ringa och sedan trycker ni på F8, därefter kopplar er softphone automatisk upp samtalet. När ni pratat klart och vill avsluta ert samtal trycker ni på enbart snabbt och lätt på  Alt+H. När någon ringer in räcker det med trycka på Alt+A för att besvara samtalet.

Andra snabbkommandon som är tidssparande är:
För att väntkoppla ett samtal till en kollega som är i samtal trycker ni på Ctrl+H, vill ni plocka upp samtalet som är väntkopplad trycker ni på Ctrl+A igen.

Parkera samtal, precis som det låter! Genom att trycka på Ctrl+K så parkerar ni samtalet.
För att skicka SMS till en kollega så trycker ni bara på F2.
Vill ni starta en chatt med en kollega så trycker ni på F3

För att lära er eller ändra på snabbknapparna går ni in i Verktyg->Inställningar->Övrigt

Skriven av Burhan Kesapli

Denna karismatiska herre har ett sött smeknamn med många kalorier, Bullen. Bullen har en intensiv energiförbrukning under dagen och narkolepsi efter 21.30. Drömmer om att springa långt på höga höjder.