Telefonväxel med
extra allt.

Växel. Telefoni. Video. Chatt. Samarbete. Allt i ett.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Ta vara på

100% av era samtal

Med lynes ser ni till att ta vara på alla affärsmöjligheter! Vinka adjö till samtal som faller mellan stolarna, med lynes smarta analys kan ni enkelt följa upp alla samtal och tilldela obesvarade samtal till agenter

Läs mer

Bli mer

Effektiva

Vår inbyggda nummerpresentatör berättar för dig vem som ringer, du kan även integrera ett CRM-system som hämtar all nödvändig information vid inkommande samtal.

Läs mer

Du är alltid

Först i kön

En företagsväxel från lynes låter er hantera alla era inställningar direkt i appen, på så sätt sparar ni tid när ni slipper ringa en kundtjänst. Du kan t.ex. ändra växelns öppettider & justera ljudmeddelanden. Behöver du hjälp finns vi där, vår kostnadsfria kundtjänst hanterar alla typer av ärenden.

Läs mer

Samarbetsverktyg eller telefonväxel?
lynes är både och.

lynes är inte bara ett fantastiskt samarbetsverktyg för ditt företag. Eller en grym telefonväxel. lynes är både och. Det gör att du kan hålla videomöten, ta emot samtal, chatta med kollegor och kunder och dela dokument - allt i samma arbetsflöde. lynes är dessutom utvecklat i Sverige och har svensk support, som aldrig är längre bort än ett knapptryck.

Lär dig mer, prata med oss!

Vanliga frågor

Vilka operatörer fungerar lynes med?

Vår app fungerar med flera operatörer. Välj bland våra abonnemang, Telia, Tele2, Tre eller Telenors.

Kan jag testa lynes kostnadsfritt?

Självklart, klicka här för att testa lynes kostnadsfritt i 30 dagar. Inget kreditkort krävs. Ingen bindningstid.

Vilka plattformar fungerar lynes på?

Du kan välja att använda vår app på Windows, macOS, Linux, iOS & Android.

Har ni utvecklat tjänsten själva?

Ja, lynes är en svensk programvara utvecklad av oss. Vi ansvarar för driften och har full kontroll över hela kedjan.

Kan jag flytta mina befintliga abonnemang till lynes?

Självklart. Du kan använda flera operatörer tillsammans med lynes - välj den som passar dig!

Lagras datan i Sverige i enlighet med rådande datalagar?

Absolut, vår data lämnar aldrig Sverige och all nödvändig kryptering är inbyggd i appen.