Tele2 har full integration mot Easy Telefoni

100 procent flexibel växel

Easy Telefoni anpassar sig i takt med ditt företags behov. En stor fördel med Easy Telefoni över Tele2 Allround är att med Easy Växel som tjänst så anpassas företagsväxeln i takt med att verksamhetens behov ändras. I vårt smidiga användargränssnitt lägger du enkelt till och tar bort både användare och funktioner.

Ha ett nummer istället för två

Med Easy Telefoni och Tele2 använder du bara ett nummer. Ett nummer man alltid kan nå dig på, oavsett om du har en fast telefon, en mobiltelefon eller en softphone (telefon i datorn). Fördelen är att du och dina kollegor på det sättet alltid kan nås, oavsett om du är på kontoret eller inte. Det ringer samtidigt på din fasta telefon och i mobiltelefonen.

Integrera telefonväxeln

Att integrera växeln med företagets andra system har många fördelar. Bland annat underlättar det mer- och korsförsäljning, kortar svarstider vid frågor från kunder, skapar nöjdare medarbetare och ger effektivare arbetssätt. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur våra integrationer kan underlätta för dig och dina kollegor.

Ett urval av våra kunder


Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Fyll i din e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag - din e-post är säker med oss.


Easy Telefoni är byggt för att enkelt kunna integreras och användas med alla stora operatörer och leverantörer av telefonväxlar. Självklart gäller detta även för Tele2. Du kan enkelt använda – och integrera - deras företagsabonnemang och mobila växel med Easy Telefoni för att skapa en sömlös telefonilösning. Lämna dina uppgifter i formuläret

Om Tele2s företagsabonnemang
Tele2 erbjuder en mängd olika abonnemang för företag. Du kan också skräddarsy dem så att ditt abonnemang passar för företagets behov. Du väljer bland annat om du vill ha fastpris eller rörligt pris samt hur mycket surf du behöver / vill ha. Du kan också, i de flesta fall, göra ändringar i företagets abonnemang om behovet ändras med tiden. Som kund till Tele2 kan du också säga upp ditt abonnemang med omedelbar verkan och behöver bara betala för de hårdvaror (mobiltelefoner och dylikt) som används.

 

Vilka tjänster ingår?
Tele2s företagsabonnemang har alla funktioner som ett normalt abonnemang har. Du kan ringa, skicka SMS/MMS och surfa inom det land du befinner dig. Detsamma gäller inom EU/EES-området. Du kan också ringa till andra EU/EES-länder och till Sverige från EU/ESS utan extra kostnader (för exakta detaljer och villkor, se villkoren i respektive abonnemang), vilket förenklar ditt och dina kollegors mobilanvändande när du är utanför Sverige och gör att du slipper överraskningar på fakturan.

 

Om Tele2 mobilt bredband företag
Tele2s 4G-nät täcker idag 99,9% av befolkningen, vilket gör att du har tillgång till mobilsurf nästan överallt i Sverige. Du avgör själv vilken datamängd du vill inkludera. Idag erbjuder Tele2 datamängder upp till 500 GB, vilket gör att deras abonnemang går att anpassa utifrån de flesta företags behov. Vid tecknande av 24-månaders abonnemang bjuder Tele2 på en router, vilket gör att du kan dela surfmängden med hela kontoret. Tänk dock på att Tele2s abonnemang för mobilt bredband endast gäller i Sverige och är automatiskt spärrade för utlandstrafik (roaming).

Alltid uppkopplad med 4G-router
Idag vill de flesta av oss ha tillgång till snabba uppkopplingar var vi än befinner oss. Molntjänster, appar och sociala nätverk är en integrerad del av både individers och företags vardag. Med ett mobilt bredband och en 4G-router från Tele2 kan ditt företag enkelt skapa ett wifi-nätverk och dela en uppkoppling mellan en grupp anställda eller besökande gäster. Och det kan göras utan koppling till företagets övriga IT-struktur.

Om Tele2s Fiber
Tele2 kallar sitt fibererbjudande för Internet Pro. Det garanterar en viss kapacitet och passar företag med krav på snabb uppkoppling och hög driftssäkerhet. Med abonnemanget får kunderna en dedikerad fast förbindelse som kopplar ihop ert lokala nätverk, via en router, till Tele2:s stamnät. Internet Pro gör att samtliga alla som delar ett kontor kan surfa i hastigheter från 2 Mbit/s upp till 1 Gbit/s.

 

Telefonväxel med många valmöjligheter
Tele2 Växel Mobil är framtagen för att vara användarvänlig. Enligt bolaget själva räcker det att den som ska använda växeln klarar att skicka ett SMS för att kunna göra enklare sysslor i växeln, som att koppla ett samtal till en kollega.

 

Tele2 Växel Allround
Allround erbjuder allt som Tele2 Växel Mobil och lite till. Tele2 ser till att all teknik är uppdaterad, support ingår och man ringer gratis inom företaget. Växeln går också att bygga ut med extra funktionalitet när företaget behöver det.

Hur fungerar Easy Telefoni med Tele2?
Kontakta oss om du vill veta hur vi kan skräddarsy Tele2 med Easy Telefoni, så att er molnbaserade växel anpassar sig efter era behov.

 

Om Tele2
Tele2 Sverige är idag Sveriges näst största operatör på företagsmarknaden. Deras nationella nät med 2G, 3G och 4G erbjuder täckning till över 99 % av de svenska hushållen och företagen.

Tele2 Företag erbjuder skräddarsydda telefonilösningar för bland annat mobiltelefoner