Smarta telefonilösningar.
(för smarta företag)

Ha ett nummer istället för två

Med Easy Telefoni använder du bara ett nummer. Ett nummer man alltid kan nå dig på, oavsett om du har en fast telefon, en mobiltelefon eller en softphone (telefon i datorn). Fördelen är att du och dina kollegor på det sättet alltid kan nås, oavsett om du är på kontoret eller inte. Det ringer samtidigt på din fasta telefon och i mobiltelefonen.

Superenkel hänvisning

Många växelanvändare glömmer att hänvisa när de är upptagna eller frånvarande. Inte sällan upplevs det också som krångligt. För att hantera detta är hänvisningssystemet i Easy Telefoni superenkelt. Och genom appen ser du enkelt dina kollegors och dina hänvisningar. Man behöver bara starta appen och klicka på önskad hänvisning, oavsett om man använder Easy Fast eller Easy Soft.

Koppla samtal snabbt och lätt

När du kopplar samtal med Easy Telefoni ser du alltid kundens nummer och vem som har kopplat samtalet till dig. Dina kollegor ser om du är tillgänglig eller inte och om du är i samtal eller inte. Detta är något som både användarna och kunderna uppskattar då de slipper att bli kopplade till någon som inte kan ta emot samtalet.

Slipp kostsamma uppdateringar

Med Easy Telefoni har företaget alltid en modern växel med de senaste funktionerna. Växeln uppdateras årligen med nya funktioner och finesser. På andra fasta växlar eller operatörernas mobila växlar får man betala för varje uppdatering vilket ger dig sämre koll på företagets kostnader för telefoni.

Telefon: 010-209 65 00
Support: 0774-400 600

Några av funktionerna i Easys telefonilösningar är:

Ett urval av våra kunder


Vill du veta mer om vår smarta telefonväxel?

Fyll i telefonnummer eller e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.