Telia har full integration mot Easy Telefoni

Integrera telefonväxeln

Att integrera växeln med företagets andra system har många fördelar. Bland annat underlättar det mer- och korsförsäljning, kortar svarstider vid frågor från kunder, skapar nöjdare medarbetare och ger effektivare arbetssätt. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur våra integrationer kan underlätta för dig och dina kollegor.

100 procent flexibel växel

Easy Telefoni anpassar sig i takt med ditt företags behov. En stor fördel med Easy Telefoni över Touchpoint är att med vår företagsväxel som tjänst anpassas efter er verksamhet oavsett om den ändras efter 1 vecka eller 6 månader. I vårt smidiga användargränssnitt är det enkelt att göra ändringar i växeln.

Ha ett nummer istället för två

Förutom att du får alla fördelar som Telias växel har så kommer du att använda ett nummer istället två med Easy Telefoni. Ett nummer man alltid kan nå dig på, oavsett om du har en fast telefon, en mobiltelefon eller en softphone (telefon i datorn). Fördelen är att du och dina kollegor på det sättet alltid kan nås, oavsett om du är på kontoret eller inte. Det ringer samtidigt på din fasta telefon och i mobiltelefonen.

Telia + Easy Telefoni

Med Telias integration mot Easy Telefoni kan ni få alla Telias tjänster och en telefonväxel i världsklass. Ni bestämmer själva hur växeln ska vara uppsatt , den anpassas helt efter era behov. Ni bestämmer ringmönster, ni kan kombinera mellan mobilanvändare, softphone användare och fastatelefoner.

Fördelen med oss på Easy Telefoni är att vi har valt att specialisera oss på att göra det vi är bäst på och det är att leverera en operatörsoberoende telefonväxel.

Ett urval av våra kunder


Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Fyll i din e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag - din e-post är säker med oss.