MiTeam

MiTeam är en tjänst från Easy Telefoni. Med MiTeam så kommer den interna kommunikationen tas till en helt ny nivå. Miteam fungerar båda i datorn och i mobilen.

Framtidens arbetsplats


Grupp- och direktchatt i dator och mobil. Bryt ner barriärerna och jobba sömlöst
MiTeam är en tjänst från Easy Telefoni. Med MiTeam så kommer den interna kommunikationen tas till en helt ny nivå. Miteam fungerar båda i datorn och i mobilen.

Chatten går att använda mellan två personer och fler deltagare kan läggas till i efterhand. Ni får samma användningsområde oavsett om ni jobbar mobilt eller sitter vid er softphone. 

Onlinechatten har inbyggd historik och alla chattar lagras upp till en månad, tryggt och säkert. Är inte personen ni har skrivit till online då kommer hon få meddelandet nästkommande inloggning och i mobilen skickas meddelandet direkt till mottagaren.

När ni skapar en ny chatt då har ni möjligheten att dela dokument, skapa att göra listor. Alla deltagare har tillgång till allt som delas ut. Ni kan enkelt skapa mappar och sortera filerna ni delar ut. Ni väljer vilka deltagare som ska vara med chatten.

När ni lägger till nya deltagare i ett senare skede i befintliga chatt då kommer dom ha tillgång till hela chattloggen, filer, ljudfiler, Att-Göra listor, dokument mm. På så vis så behöver ni inte vidarebefordra mail eller dela ut dokument på nytt, allt som finns i det chatten.

 

”Vi jobbar effektivare, snabbare och har allt underlag i ett och samma ställe. Smidigt!”

 


Kommunicera via tal eller video

Håll möten direkt via samtal, webb eller video. Ni kan enkelt bjuda in interna och externa deltagare som kan deltaga via samtal, webb eller video.

 


Dela skärm

Vill du demonstrera ett program till en kund eller kollega? Bjud in personen till ett MiTeam möte och dela ut din skräm.

Vanliga frågor om MiTeam

Vill du veta hur MiTeam fungerar?

Varmt välkommen att boka in en demonstration. Vi kan via ett webmöte demonstrera växeln för er och visa hur smidigt och enkelt det är att använda Easy Telefoni.