Svarsservice

Med vår svarsservice missar du aldrig några samtal. Våra professionella handläggare ser till era kunder alltid får ett snabbt och personligt bemötande när du och dina kollegor inte kan svara.

Missa inte ett samtal


Ni kan sedan återkoppla till kunden när det passar er. Svarsservice kan hjälpa er med:

Telefonpassning
När ni inte har möjlighet att svara, sitter i ett möte eller har hög belastning på inkommande samtal tar vi emot samtalen och meddelar er via e-post eller sms. Era kunder får på det sättet alltid någon att prata med istället för att hamna i en röstbrevlåda eller i telefonkö.

 

”Vad är ett missat samtal värt för er?”

 

Växeltjänst
Ni kan outsourca hela växeln till oss. Vi kopplar ihop det med önskad svarsservice tjänst. Det innebär att de svarar, tar meddelande och kopplar samtal precis som om de sitter i era lokaler, med full inblick i ert hänvisningssystem.

  • Ta vara på alla inkommande samtal
  • Information i realtid
  • En komplett telefonisttjänstKundservice vid belastningstoppar

Ni kan också outsourca mer än bara samtalen. Genom kundservice-tjänsten blir svarsservice er förlängda arm och ger specifik information om produkter tjänster eller annan kundinformation. Tjänsten lämpar sig extra väl om ni har säsongbaserad hög belastning. Med vår tjänst kan ni enkelt växa och krympa med både telefonist tjänsten och kundservice.

 

Vi har full integration mot

  • Kalix Tele24
  • Responda
  • Telecenter

 

Ladda ner produktblad

Vanliga frågor om Svarsservice

Behöver ni hjälp med att ta hand om inkommande samtal?

Varmt välkommen att boka in en demonstration. Vi kan via ett webmöte demonstrera växeln för er och visa hur smidigt och enkelt det är att använda Easy Telefoni.