Telefonkonferens

Att skapa en telefonkonferens i Easy Telefoni är väldigt enkelt och du skapar den direkt i vår mobilapp, via webben eller via dina softphone.

Telefonkonferens


Det tar bara några få knapptryckningar och du bjuder enkelt in både interna och externa deltagare. Konferensdeltagarna får alla ett sms och ett mail med kalenderinbjudan och information om hur man ansluter sig.

För att underlätta för användaren har telefonkonferensen alltid samma nummer. Varje ny konferens du skapar får dock ett ett eget mötes-ID som man loggar in med. För interna deltagare räcker det med att klicka på länken som finns i SMS:et och i mailet för att ansluta till telefonkonferensen. Externa deltagare loggar in i konferensen med hjälp av det telefonnummer och mötes-ID som de får i sin inbjudan.

 

”Anslut till mötet med med ett klick”

 

  • Dela information snabbt och enkelt
  • Sänk resekostnaderna
  • Bli produktivare med snabba och effektiva möten
  • Det är super enkelt att skapa och ansluta till mötet
  • Koder säkerställer att det som delas under mötet är säkert
  • Skapa konferenser via din Softphonen webben eller mobilappenTelefonkonferenser är en kostnadseffektiv lösning som fler och fler nyttjar. Interna deltagare ringer kostnadsfritt till konferenserna och för externa deltagare gäller vanlig lokaltaxa. Man kan boka obegränsat antal konferenser och varje konferens kan ha upp till 50 samtidiga deltagare.

 

Ladda ner produktblad

Frågor om Telefonkonferens

Vill du veta mer?

Varmt välkommen att boka in en demonstration. Vi kan via ett webmöte demonstrera växeln för er och visa hur smidigt och enkelt det är att använda Easy Telefoni.