TeleQ

Återuppringning på dina villkor, om du inte har möjlighet att ta emot ett samtal kan du med vår tjänst för schemalagd återuppringning ställa in så att du ringer åter vid ett tillfälle som passar dig och dina kollegor.

TeleQ Callback


Vi på Easy älskar smarta och webbaserade telefonitjänster – vi är ju en av dem 🙂 En annan smart tjänst som fungerar riktigt bra ihop med Easy Telefoni är TeleQ Callback, en tjänst för schemalagd återuppringning. Tjänsten ger ditt företag möjligheten att automatiskt låta dina kunder bli uppringda på utsatt tid.


Skräddarsydd för ditt företag

Om du inte har möjlighet att ta emot ett samtal kan du med TeleQ ställa in så att du ringer åter vid ett tillfälle som passar dig och dina kollegor. TeleQ  räknar ut när ni kan betjäna det inkommande samtalet och schemalägger en återuppringning efter det arbetsschema ni har lagt in i växeln. Med TeleQ integrerat i din Easy Telefoni får du rätt förutsättningar för att ge kunden ett professionellt bemötande. Självklart anpassar vi funktionen helt efter ert företagsbehov och bygger tjänsten kring ert arbetsschema, vilken personal som är tillgänglig och hur er samtalsbelastning ser ut.

 

“Kunderna slipper att vänta i telefonkön och får ett bättre bemötande. win win!”

 


Vilka företag kan använda TeleQ?
TeleQ gör att telefonin anpassas efter ert företags arbetsschema och era interna resurser. Detta passar såklart många företag. Men kanske allra bäst passar tjänsten för de företag som har en hög eller ojämn belastning på telefonväxeln. Inte minst småföretag som vill erbjuda sina kunde en hög tillgänglighet, samtidigt som kanske inte har tillräckliga resurser för att ta emot samtal.

 

Så fungerar tjänsten
Istället för en upptagetton eller att kunderna får vänta i telefonkö, får kunden ett interaktivt svar där TeleQ ber den som ringer att knappa eller läsa in sitt telefonnummer. När detta är gjort räknar TeleQ Callback ut när återuppringningen kan ske. Uträkningen sker utifrån bland annat antalet inkommande samtal, samtalens genomsnittliga längd och antalet handläggare / kollegor i svarsgruppen. Använd på rätt sätt kan ni minimera kundernas väntetid i telefonköer och samtidigt höja den upplevda servicegraden. Ni ger helt enkelt ett professionellt intryck genom er företagstelefoni.

 

Automatisk återuppringning – även för mindre företag och organisationer
Vi har alla mött olika typer av smarta tjänster för att bli uppring automatiskt när vi ringer till myndigheter, större organisationer och storföretag. Nu kan även mindre bolag ge samma service, utan att dra på sig stora kostnader. Här är några av fördelarna, förutom kortare telefonköer:

 • Tidsbesparing
 • Högre servicegrad / bättre kundbemötande
 • Inga missade inkommande samtal

 

Ge dina kunder ett mer personligt bemötande
Med TeleQ spelar du enkelt in hälsningsmeddelanden för att ge kunden ett personligt bemötande. Du kan också integrera ett analysverktyg för att hitta trender och mönster för företagets inkommande samtal. Prata med oss så berättar vi mer om hur detta fungerar med Easy Telefoni.

 

TeleQ Callback har en mängd olika funktioner:

 • Tidsangiven återuppringningsfunktion
 • Anropsnummer
 • Rapport- och statistikfunktion
 • 1 handläggarplats
 • TeleQ Webbokning som låter er t.ex. boka och avboka möten direkt via webben
 • TeleQ Identifiering genom personnummer, journalkoppling (t.ex. TakeCare), nummerpresentation, automatiskt a-nummer (bli uppringd på det nummer du ringer från)
 • TeleQ Kategorisering som prioriterar samtal enligt schema
 • Kompetensstyrning av samtal
 • Röstbrevlåda plus
 • Röstmeddelande

 

Ladda ner produktblad

Vanliga frågor om TeleQ

 • Kan den som ringer själv bestämma när återuppringningen ska ske? De som ringer till er erbjuds en tid för återuppri...

  De som ringer till er erbjuds en tid för återuppringning. Om denna tid inte skulle passa får de möjlighet att välja en ny tid. Tiderna i TeleQ Callback baseras på ditt företags resurser och tidsplanering, så den som ringer kan inte välja tid helt fritt – men kan neka de förslag som ges till man hittar en tid som fungerar.

 • Vilka verksamheter och företag använder tjänsten? TeleQ Callback används av många olika typer av för...

  TeleQ Callback används av många olika typer av företag och organisationer. Särskilt vanligt är det hos de som har många inkommande samtal vid givna perioder. Man kanske har en telefontid eller en tid för bokningar via telefon, vilket leder till många inkommande samtal under en kort tid. Exempel på organisationer som använder TeleQ Callback är vårdcentraler, tandläkare, bilverkstäder och liknande organisationer som inte är tillgängliga för att ta emot samtal under hela arbetsdagen.

Vill ni veta mer om TeleQ?

Varmt välkommen att boka in en demonstration. Vi kan via ett webmöte demonstrera växeln för er och visa hur smidigt och enkelt det är att använda Easy Telefoni tillsammans med TeleQ